maandag 20 juli 2015

Drama King


Ja u leest het goed. Naast Drama Queens bestaan er ook Drama Kings! Niet tegenstaande dat Queens hun emoties niet kunnen beheersen, autistische eigenschappen zouden hebben of aandacht wensen, heeft de King extra’s die een Queen zich niet kan veroorloven. Een Drama King is immers ook een jager, een man, en gebruikt specifieke eigenschappen. In een korte omschrijving geeft dit;

1)   Een Drama King heeft minstens 1 x per jaar een andere wagen

2)   2 x per jaar heeft hij een ander telefoon/gsm nummer

3)   In het midden van een meeting, tentoonstelling, verdwijnt hij in alle aandachttrekkend optreden. “Superman moet zielen gaan redden”

4)   In het midden van de nacht krijgt hij telefoon en vertrekt hij in theatraal optreden om familiale zielen te helpen?

5)   De Drama King zoekt meestal iemand die stabiel is en in het gewone leven staat. MAAR de King wilt dat zijn entourage mee draait in zijn mallemolen. EN opgelet!

6)   De Drama King is DE man! Indien u een vrouwelijke entourage bent, zal u gedoemd worden tot nietsnut of hofnar van de King! (of bezetene van die oh lieve King) 

7)   Ook naar de buitenwereld zal de King u tot hofnar kelderen. Er is nu eenmaal maar 1 King die alle aandacht nodig heeft.

Vergeet niet; regelmatig of 1 x per jaar verandert hij van voornaam!

Maxiem Weber

Geen opmerkingen:

Een reactie posten