maandag 5 september 2016

Signalen herkennen 1



Doorheen mijn jaren singleleven heb ik heel veel gezien en geleerd en er studie over gedaan. Net als andere singles, alleen ik leer wat vlugger en gedetailleerder aan. Vandaar dat ik het deel, zodat anderen ook inzichten bekomen en alerter zijn …

1. Een man neemt schunnige afstand van de vrouw. Hij komt meestal voor je neus staan en kijkt je aan. Zijn ogen blijven je aanstaren met een speciale hete blik en toch lijken ze gevoelloos.
Opgelet; indien je in een relatie komt met dit soort mannen, komen die helemaal voor je neus staan.  En je denkt dat hij niet durft, niet weet hoe te beginnen; VERGEET HET.

Dit soort mannen gaan naar de-meisjes-van-plezier. En niet voor 1 keer maar lange tijd. Dit soort mannen denken dat alle vrouwen zo zijn. Hij heeft een vergroeiing doorheen zijn hoofd....
Bij een meisje van plezier gaan ze voor staan, en de vrouw maakt zijn broek los en begint er aan. Het meisje van plezier wordt er voor betaald om de sex te laten lukken terwijl hij de grote mislukkeling is. Sex is iets dat normaal gezien door liefde wordt gedaan met 2 zielen.

2. Een man met zware uitspattingen. Een man die de hoge tonen wilt, het laatste woord telkens wilt. Soms dominantie. Het lijkt dat hij zijn mannelijkheid moet bewijzen. Haantjesgedrag.

Dit soort mannen voelen zich niet helemaal man genoeg. Ze moeten zich manifesteren doorheen de maatschappij. Hoe je het ook interpreteert, en ja, de vrouwen kunnen dan hun keuze maken. Hoe klein …..

Maxiem


Geen opmerkingen:

Een reactie posten