dinsdag 4 december 2018

Pesten, een crimineel feit !




Het is niet verminderd met pesterijen. Op school, in de straat, op het werk. Ik ben gespecialiseerd in het onderzoeken van pestgedrag op het werk. Dat weten de meeste onder ons. En meermaals heb ik het kostenplaatje van dit misdaad-amusement ontleed. Een pestkop vindt het amusant om anderen pijn te doen. VOLWASSEN MENSEN die anderen willen kapot maken. Dit hebben ze vroeger in de school gedaan, op het werk en later doen die dat in het rusthuis ! check it out !

Wat ik vaststel is, dat de pestkoppen meestal weet hebben van hun ONKUNDE. Ze weten en voelen dat hun niveau veel lager ligt dan de doorsnee volwassen. Mislukkingen, valse hoop en een hoog percentage haat willen ze hun slachtoffers’ leven vernietigen. Voor mannen is het de testeron die escaleert uit het haantjesgedrag. De jacht. Bij vrouwen gaan we naar de oertijden  waar de vrouwen in de grot hun mannen manipuleerden om hun doelen te behalen. De vrouwen zelf konden het niet! Vrouwen zijn venijniger en gewiekst. ONBEGRENST bewerken ze de mannen op de werkvloer. Het wordt echter veel gevaarlijker als de pestkop een narcist of een hogere klasse van narcisme heeft. Deze soort gaan tot de dood!  

Nieuw bloed op de werkvloer zorgt voor een grote onzekerheid bij de pestkoppen. Immers hebben ze de hoogste muziektoon. Het staat bewezen dat pestkoppen niet graag werken en veel fouten maken. Kun je dat verklaren, stellen anderen mij de vraag. Een pestkop is 24/24 bezig om de bovenhand te houden op iedere situatie op de werkvloer. Hoe de pestkop de situatie kan boycotten. Pestplannen maken, toenadering bij de prooi, aanpak voor vernietiging, “hun slag thuis halen”, zorgen voor RODDELS EN VERHAALTJES om hun eigen waardig te houden, stoken tussen de collega’s want de pestkoppen moeten blijven winnen (winnen door manipuleren ipv hun capaciteiten). Opzetten van scènes. Domineren van het slachtoffer. Eén pestkop op de werkvloer heeft MINSTENS TWEE MEDEPLICHTIGEN! Ook de twee aanhangers doen hun werk niet naar behoren en moeten veel tijd steken in de pestplannen.

Een pestkop gaat op ontdekking wat het slachtoffer graag heeft of doet word DIRECT VERNIETIGD. ALS het slachtoffer mee in het team praat over koetjes en kalfjes worden er ALTIJD VIEZE BEKKEN GETROKKEN “Wat zegt die nu weer, ik weet het beter, en zij moet haar mond houden”.  = isoleren, uitsluiten binnen de groep !

ð  Zolang omstaanders-collega’s mee doen in dit verhaal, zolang hebben de pesters hun macht = het kostenplaatje wordt onwetend groter voor de werkgever
ð  Wanneer het nieuwe bloed niet mee loopt door  de pestloop, verminderd het pesten
ð  Een zelf-red-plan opmaken als slachtoffer want meestal doet de werkgever of leidinggevende NIETS AAN HET PESTEN (vandaar burn-out door oorzaak pesten ipv te-veel-werk) het wordt gewoon van de tafel geveegd in de hoop dat het slachtoffer blijft zwijgen !
ð  “korter op den bal spelen” zegt de leidinggevende. Dat is fout! De man weet niet dat hij met ziekelijke geesten op de werkvloer moet werken.

PESTERS DENKEN ANDERS MET HUN CRIMINEEL DENKEN
ZIJ WILLEN   1 DING = VERNIETIGEN
En fier kunnen zijn= “ziet eens die heb ik kunnen kapot maken”







Geen opmerkingen:

Een reactie posten