donderdag 6 februari 2014

Teefparasieten en anderen.




We leven in een moderne tijd. Ofschoon het allemaal te verbloemen spreken cijfers over een degelijke crisistijd. Het lijkt alsof de bevolking dient gesust te worden. Luisteren wij allen naar de cijfers van verminderde criminaliteit, zoveel vacatures?, % stijgende verhoging van de koopkracht…. Het hoeft geen verbloemde gegevens terwijl de zaken in praktijk helemaal anders staan! Niemand wilt zich vertonen in armoede terwijl ze toch dagelijks de strijd leveren ook al zijn ze gelukkig nog niet dakloos! Armoede geeft aan dat verscheidende mensen zich niet meer de juiste dagelijkse verzorging kunnen geven en andere terreinen moeten opzoeken.   En wat brengt ons dat allemaal in praktijk in onze samenleving?

1. Teefparasieten; vrouwen die andere vrouwen uitbuiten! Aangezien mannen niet zo bij het grijpen liggen, een onmacht die ze te verwerken krijgen, en vriendinnen binnen handbereik zijn, ontstaan er meer en meer Teefparasieten. Smoezelen om de luxe hoe groot of klein ook, nog te kunnen permitteren op de koste van omstaande vrouwen in hun leven. Dit kan gebeuren bij een drank of eetgelegenheid, geld lenen, kadootjes aftroggelen, manipuleren al is het om vervoer te verkrijgen. Dingen die ze uit hun armoedig leven niet meer kunnen behalen….
De doorslaggevende in deze zaak; niet alleen financieel hangt er een prijskaartje in de lucht! Wanneer omstaande vrouwen nieuwe vriendinnen hebben, plaatsen bezoekt die enige waarde hebben bij de Teefparasiet, wordt de benadeelde vrouw uitgebuit door die parasiet. Immers de Teefparasiet wilt haar armoedig leven nog wat waarde geven. De schijn naar de buitenwereld houden. En kan het dan niet perfecter dan de omringende vrouwen te manipuleren? Zo werkt de Teefparasiet gestructureerd om haar levensdoel te behalen. En wanneer ze verder gebouwd heeft op het slachtoffer denkt deze verder na. De Teefparasiet is ambitieus, kronkelt zich door de omstaanders en zoekt steeds naar nieuwe wegen die haar leven kunnen verbeteren, ten koste van wat dan ook! Door heen haar werkschema zijn er dan nieuwe perspectieven in haar leven gekomen.  

2. Bokparasieten: vrouwen die mannen uitbuiten! Vrouwen kunnen de mannen zo om hun vinger winden om alles gedaan te krijgen. Meestal wordt hier ook emotionele chantage gepleegd.  De armoedige vrouwen willen luxe in hun leven krijgen doorheen hun alleenstaande leven. Dus moeten de mannen maar opdraaien voor de kosten. Bokparasieten gaan over lijken. Concurrentie wordt uitgeschakeld, chantage bij gewerkt en ze wilt dat de buitenwereld haar luxe leven bekijkt. De bokparasiet wilt uitblinken in crisistijd. Meestal worden de mannen omgetoverd naar een overwaarde zodat ze een vorstelijke vertoning kunnen geven. Vakanties worden geboekt, feestjes geven en dan nog liefst een nieuwe woning. MAAR niet alle mannen kunnen zo gestrikt worden!

3. Profiteurs: mannen die vrouwen gebruiken en zich niet willen binden en omgekeerd. Het is gemakkelijk voor een man om zomaar een vrouw mee naar bed te slepen. Sommige vrouwen zijn zo wanhopig dat ze ALLES DOEN. Getrouwd, samenwonend, single, het speelt allemaal geen rol.

4. Sexlopers: dit geldt zowel voor vrouwen als voor mannen. En hoeft geen verdere uitleg.

In deze crisistijd staat men er niet bij stil. Maar VOORAL alleenstaande vrouwen willen trouwen. Zo hebben ze dan terug een levenszekerheid. Invaliden dames die nog dromen om een rijke man aan de haak te slagen. Is dit realistisch genoeg?
Staat U erbij stil? Heeft U misschien zicht of ervaring wat er degelijk in onze maatschappij heerst? Doet allen uw ogen open en wees alert! Want ik krijg schrik hier in deze maatschappij!
Niemand mag weten WIE  vrienden en vriendinnen zijn, laat staan nieuwe vrienden. Want achter de rug willen ze tweedracht zaaien zodat ze denken hun levensstandaard te verbeteren.   Ziekelijk!
MW.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten