zaterdag 21 december 2013

Melkkefir



Kefir is een vloeibare dikke koolzuurhoudende melkdrank. Afkomstig uit Kaukasus en Tibet is dit een heilzame yoghurt drank. Kamertemperatuur is een must voor de bereiding. Na vierentwintig uur kan men bij voorbeeld de eerste yoghurt afwerken.

Een degelijke hygiëne is uiterst belangrijk. Het gaat hier wel om de goede juiste bacteriën, toch is een goede verzorging van de bloempjes gewenst. Zorg dragen voor de kefir die dan in kettingreactie goed zorgt voor uw gezondheid.

F Melkkefir draagt bij voor een gezond immuunsysteem (herpes, chronisch vermoeidheidssyndroom, kanker, …)

F Kefir heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel (slapeloosheid, ADHD, depressies, …)

F Zorgt voor een juiste spijsvertering (darm en maag)

F Draagt als reiniging over het hele lichaam (ontgifting)

F Bevat allerlei vitaminen

F Medicinale werking voor: maagzweer, tuberculose, verstoorde stoelgang, ontstekingen luchtwegen – nieren – blaas, huidaandoeningen, bloedarmoede, hoge bloeddruk, schimmels.

Melkkefir zorgt voor nieuwe energie en versterkt de levenskracht.
In respect zorgen voor deze plant, zullen de kefirbloempjes zorg dragen voor UW gezondheid! MW.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten