Kefir is een vloeibare dikke koolzuurhoudende
melkdrank. Afkomstig uit Kaukasus en Tibet is dit een heilzame yoghurt drank. Kamertemperatuur
is een must voor de bereiding. Na vierentwintig uur kan men bij voorbeeld de
eerste yoghurt afwerken.
Een degelijke hygiëne is uiterst belangrijk. Het gaat
hier wel om de goede juiste bacteriën, toch is een goede verzorging van de bloempjes
gewenst. Zorg dragen voor de kefir die dan in kettingreactie goed zorgt voor uw
gezondheid.
F Melkkefir
draagt bij voor een gezond immuunsysteem (herpes, chronisch
vermoeidheidssyndroom, kanker, …)
F Kefir
heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel (slapeloosheid, ADHD,
depressies, …)
F Zorgt
voor een juiste spijsvertering (darm en maag)
F Draagt
als reiniging over het hele lichaam (ontgifting)
F Bevat
allerlei vitaminen
F Medicinale
werking voor: maagzweer, tuberculose, verstoorde stoelgang, ontstekingen luchtwegen –
nieren – blaas, huidaandoeningen, bloedarmoede, hoge bloeddruk, schimmels.
Melkkefir zorgt voor nieuwe energie en versterkt de levenskracht.
In respect zorgen voor deze plant, zullen de kefirbloempjes zorg dragen voor UW gezondheid! MW.
In respect zorgen voor deze plant, zullen de kefirbloempjes zorg dragen voor UW gezondheid! MW.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten