vrijdag 26 februari 2016

Nieuwe ruimte, nieuw begin.



Wie kent het gezegde:”Opruimen maakt plaats voor een nieuw begin.”
We moeten met z’n allen regelmatig ruimen. Het verleden dat weg moet, een nieuwe energie door de woning enz. Wanneer men het verleden of slechte herinneringen uit het leven verwijderd, maakt plaats in de hersenen om nieuwe ideeën te zien. De levensvisie wordt verruimd.  Men blijft niet vastkleven door de hersenen te blijven programmeren door bepaalde slechte beelden door de ogen te zien. Hoe meer positieve dingen, beelden, zullen het leven dan ook verbreden.
Men zegt wel eens meer:”Verwijder alles van uw ex en er komt een nieuwe relatie op je pad.” Dat is ook zo. De hersenen zoeken telkens onbewust naar oplossingen. Wanneer de gevoelens, pijn, verdriet, die aanleiding waren uit een gebroken relatie verdwijnen: zullen de hersenen graag nieuwe personen ontmoeten. Het klinkt misschien een beetje raar. Een natuurlijk verdwenen effect. 


Blijft u vast hangen in flirten, korte liefdesaffaires, omgaan als vijfde wiel aan de wagen en daten met getrouwden, het leven gaat verder. Er komt niets anders op je levenspad. Normen en waarden vervagen. Geeft u ruimte aan nieuwe mensen te ontmoeten, een vaste normale liefdesrelatie, uw tijd geven om de juiste persoon te vinden, geeft meer mogelijkheden dat u MINDER TELEURSTELLINGEN dient te verwerken. 

Niet alleen de ruimte is bepalend in onze hersens. Een doelbord kan met prenten onbewust uw hersens programmeren. Plots komt die ene op je pad. Ineens heb je een wedstrijd gewonnen. Of na een lang gesukkel vallen alle puzzelstukken in mekaar. Dat het zo leuk leven is.
Het is natuurlijk een kunst om constant de hersens positief te programmeren. We kunnen met onze gevoelens zo vlug afwijken dat totaal niet nodig is en zelfs vernietigend kan zijn. 

Omgaan met negatieve mensen kan men het beste VERMIJDEN. Uw hart en hersenen gaan onbewust reageren en al vlug de negativiteit een plaats geven. Geheel onbewust. Met erge gevolgen. Al uw werk om positief een levenspad te vinden wordt dan geboycot.

Hou het positief en probeer liefde in je hart te dragen. Geduld is een schone deugd…. Ooit valt alles in puzzelstukken in mekaar ….


Maxiem Weber

Geen opmerkingen:

Een reactie posten