dinsdag 7 oktober 2014

Preventie: ebola & co




Dagelijks horen wij op het nieuws de dreiging van ‘is’. Naast deze dreiging wordt ons land met 40% bedreigd door EBOLA zelfs 50% voor het Verenigd Koninkrijk. Dat zijn beiden ernstige zaken.  Te weten dat we bijna de helft kans hebben de besmettelijke ziekte EBOLA in ons land te krijgen. Laten we even dit weeral allemaal gebeuren?  De gewone bevolking kan niet anders!   Preventief ontleedt:


1. WAAROM moeten de bommen opgenoemd worden hetgeen de militairen gebruiken? WIE heeft daar baat bij? Alleen maar de tegenpartij die zeer geïnteresseerd zullen zijn. Sensatie en dom. Ik raad u allen aan ‘De kunst van oorlogvoeren managers’ van Sun Tzu te lezen. Hou uw bescherming binnen gesloten muren.

2. WIE heeft er baad bij om de verschrikkelijke beelden en toestanden te bekijken op tv? Laat die journalisten nooit in bedreigd gebied, het zijn ook mensen.

3. STOP het passagiersvervoer vanuit bedreigde landen zoals Afrika. Voor zakenmensen bestaat er nog zoiets als SKYPE om zaken af te handelen of vergaderingen te doen.  Heeft de Europese bevolking al niet genoeg gehad? Nu wachten we af WIE ER EEN EI LEGT in ons habitat en de gevolgen zijn voor onze medemensen!

WAAROM mogen passagiers gewoon binnen komen? Sensationeel genoeg of moet er nog wat bij? Ik weet nu niet of er voorzorgsmaatregelen zijn zoals; bij het binnen komen fijn gesproeid worden met ontsmetting. DE VOETZOLEN laten stappen door doordrenkt ontsmettingsmiddel? Worden er algemene preventieve maatregelen genomen of wachten we tot het ei al uitgekomen is?

Kunnen we dit respectvol naar onze medemens ! en preventief behandelen?

MWRW.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten