zondag 21 juni 2015

Reality: Wat is er met nonkel Geoff gebeurd?



2015. Vijf jaar geleden trouwde suikernonkel Geoff, 70 j met een Thaise vrouw, 48 j. Zij was zijn grote liefde. Stiekem was hij wettelijk getrouwd  en niemand in de familie wist dat hij getrouwd was. Nonkel Geoff kochte een prachtig huis in Thailand, vroeg een visum aan en ging tijdelijk in Thailand wonen met zijn vrouw. Hij pendelde naar verplichting tussen zijn huisje in België met het huis in Thailand.

We wisten nooit wat van hem. Tenzij hij papieren moest in orde brengen in zijn thuisland. Zijn vrouw was afstandelijk naar de familie toe. Nochtans was er nooit een conflict geweest. De Thaise koningin voelde zichzelf een meerwaarde dan de familie. Haar handtas was een Vuiton, dure parfumgeur, goud beladen aan armen en hals…  nooit had iemand van de familie ooit in hun huis geweest in Thailand, totdat….

Na het verblijf van zes weken in België vertrok nonkel Geoff met zijn vrouw terug naar Thailand. Helemaal beladen met allerlei luxe artikelen. Nonkel Geoff luchtte soms zijn hartje en bleek dat zijn vrouw al een hele tijd geen huwelijksverplichtingen meer vervulde.  Vandaar had hij heel veel geld overgeschreven op de Thaise bankrekening. De man dacht nog steeds haar liefde te kunnen kopen!
De weduwe stuurt maar vriendschapsverzoekjes op facebook naar mannen uit de Belgische vriendenkring!!!!!!

Twee weken later kwam er midden in de nacht een telefoontje binnen. Nonkel Geoff was niet meer! De familie had graag dat nonkel Geoff begraven werd in België en vroegen aan zijn vrouw de overbrenging naar zijn thuisland. Neen! In samenspraak met de Thaise vrouw gingen de twee familieleden acht dagen in Thailand bij haar verblijven. De twee personen vroegen een expresvisum aan dat kostte vijfhonderd euro om de begrafenis in Thailand bij te wonen. Afscheid  nemen van een dierbaar familielid.  Toen de familie in Thailand ter plaatse kwamen stelden ze vast dat hun dierbaar familielid in de sloppenwijken van Thailand woonde! Midden in de sloppenstraat stond één huis met twee dikke jeeps. Helemaal beveiligd als een burcht en camera’s. Daar kwamen ze terecht met de gids. De Thaise vrouw was vriendelijk, ze kregen een kamer om te slapen, en de familie wilden asap naar de overleden ziel. Maar ze mochten niet! De vrouw bleef drie dagen vriendelijk, ging naar Boedha geld offeren voor de overleden nonkel. Vier monniken incasseerden drie dagen lang het geld. Toen de begrafenis plaats vond waren er veel mensen. Iedereen kwam afscheid nemen van de “Koning van de straat.”  De opgebaarde kist werd apart gezet. Er werd met bijl doorheen de kist geslagen en de twee familieleden zagen de overleden nonkel liggen. Helemaal opgezwollen, bijna niet meer herkenbaar en helemaal groen gekleurd. De kist werd in de verbrandingsoven gestopt en na enkele minuten er terug opgelicht.  Dan werd er extra gekeuterd doorheen de verbranding. Afschuwelijke taferelen. Bij thuiskomst in de villa van het zware afscheid nemen, moesten de twee familieleden dringend de villa verlaten van de Thaise vrouw! De show was gedaan. In allerijl moesten de familieleden inpakken en naar een hotel gaan. Geen kennis van de Thaise taal, geen kennis van de streek, in een einde van een wereldgat.  De gids begeleiden de twee….

Toen de acht dagen Thailand erop zaten en de rouwende familieleden naar huis reisde had de Thaise vrouw alles al geregeld ter plaatse in België !

We hadden nonkel Geoff gezond en wel naar Thailand zien vertrekken. Het hoge geldbedrag dat ze vroeg over te zetten naar de Thaise bankrekening. Het overleden lichaam diende opgebrand in Thailand? Geen rouwende weduwe te bespeuren maar iemand die alle gelden en erfenis al geregeld had op een paar dagen tijd terwijl ze de familieleden had buitengezet uit de villa! Het verhaal dat hij zou gestorven zijn in de slaapkamer wezen de camera’s uit dat hij beneden gevonden werd? Er valt niks meer te bewijzen, er zijn alleen nog vermoedens.

DE KONINGIN VAN DE STRAAT KAN NU RENTENIEREN EN BELGISCHE WEDUWEPENSIOEN KRIJGEN IN THAILAND!!!
Maxiem Weber

Geen opmerkingen:

Een reactie posten