zaterdag 27 juni 2015

Verstokt of vernieuwd?


“Het lijkt niet altijd op wat er juist gaande is.” Het is een zin in de volksmond. Een verkeerde boodschap is al gauw verstuurd. De interpretatie zal volgen. Zo hebben we ook wanneer er iemand verliefd is op jou. En je hebt dat niet graag. Ook al liggen de gevoelens zo bloot en open. Ook al zijn de tekens zo specifiek, het is niet wat het is. De prachtigste verhalen, de zonovergoten dag, kunnen de zwaarste donderwolken met zich meebrengen. Neen bedankt! Ik denk dat het heel erg is wanneer men WEET dat die persoon verliefd is op jou en je WILT DIE NIET. Communicatie is hier op zijn plaats en geen spel spelen met andermans gevoelens! Een eindstreep.

“If you want something you never had, you have to do something you never done.” PRACHTIG gegeven om te lezen. Routine verstokt de energie. Durf uit de comfortzone te komen en je krijgt nieuwe dingen op je pad. Verstokte energie verblindt immers de mens. Open ogen, nieuwe kansen, en een gezonde portie egoïsme, zullen meer wegen openen.

Bedankt voor de belangrijke informatie die ik vandaag gekregen heb! Zo kan ik verder gaan schrijven naar een volgend hoofdstuk. Het gaat je goed, Fe.
Maxiem Weber

Geen opmerkingen:

Een reactie posten