woensdag 24 juni 2015

Tour de France?


Het is crisistijd in België. Althans dat wordt beweerd. Men zou beginnen te twijfelen aan sommige beslissingen die genomen worden en men zou denken dat we allen in overbodige luxe leven maar niets is minder waar als we de werkloosheidscijfers bekijken, geen jobs vinden, alleenstaanden moeten overleven enz… Overvolle voedselbanken-afname, die de grootste groep in België vertegenwoordigen, en mensen in armoede die in stilte hun lijden ondergaan. DAT is realiteit !!!


U houdt het niet voor mogelijk ! !
Wist u dat Tour de France door België rijdt? Wegen worden een week afgesloten voor een nieuwe asfaltlaag en verfraaiing! De oude asfalt wordt eerst afgeschraapt en dan een volledige nieuwe laag en dit voor KILOMEEEETERS LANG. Speciaal voor de Tour. Hoeveel kost dit in onze crisistijd? Dit vinden we niet terug naast de afgesloten weg op een groot bord hoeveel de investeringen bedragen. Dit slaagt helemaal tegen de kop van de gewone burger. Of denken de bevoegden dat burgers echt dom zijn? Verkeerd antwoord!
Het gruist doorheen de bevolking !


   
 

We vinden in België zoveel SLECHTE WEGEN. Die zo smekend erbij liggen om hersteld te worden. Daar passeert de Tour niet …. Wat een pech!


Maxiem Weber

Geen opmerkingen:

Een reactie posten