dinsdag 5 mei 2015

Energie.

We weten met z’n allen dat onze voeding energie geeft. Een basis om te leven.  Groenten en fruit, vlees en vis… het oude liedje tijdens onze opvoeding dat we later verder zetten.  Geen frisdrank, niet te veel alcohol, thee en platte water in grote porporties. Maar het gaat hier niet zo zeer over voeding.

Naargelang onze sources kunnen we ons lichaam voeden met energie. Een passie, een hobby, een wandeling, kan energie geven.  Een opborrelende energie die positieve energie geeft. Iedereen heeft energie nodig. Mensen die hun lichaam kunnen opladen met creativiteit, sport… krijgen een verruiming in lichaam en geest.

Het klinkt uit de context maar we kunnen onze vrienden als source gebruiken.  Jezelf omringen met mensen die hetzelfde niveau, interesse, passie, dragen stuwt een hoogtepunt in energie.  Het geeft vleugels, energie, en een hele boost wanneer  vrienden sources van energie zijn. Ook jijzelf bent dan op dat moment een energiebron voor de andere vrienden. Uw uitstraling, aanwezigheid, wordt gedeeld door de anderen. Men kan als het ware de andere “voelen”. En dan spreken we over sterke persoonlijkheden of zielsverwanten die elkaars energie delen.

Maxiem Weber

Geen opmerkingen:

Een reactie posten