maandag 11 april 2016

Code: alligator



België anno 2016. Onze samenleving is zo vergroeid in de slechte manier en zin van het leven. Het is gewoon overleven. We zouden met z’n allen denken dit is het jaartal 2016 en we zijn allen goed ontwikkeld maar dat is niet waar. Er loopt een alligator doorheen onze samenleving. Deze begint meer en meer te bijten. In het beste geval bijt die een been af dan zal men moeilijk vooruit komen. Wanneer het roofdier een arm afbijt, kan men zich heel moeilijk behelpen.

Alleenstaanden vrouwen of mannen, die dan ook geen vriend(in) hebben worden uitgepikt tot de dood. Een nieuw opsporingsbericht? Kan men het beste analyseren met punt 1: single? Punt 2: werkloos? Zoek dan niet verder. Hij of zij is opgegeten door de alligator. ‘Het bekoort het behalen van een goed cijfer.’ Ongeacht de dood. Gezinnen worden kort gehouden alsof er geen ontplooiing meer mogelijk is. Het leven moet stoppen.

Onze samenleving heeft een alligatorjager nodig. Om dit probleem op te lossen. Het terugkaatsen van het probleem en de alligator tot inzichten brengen, zal het verstand niet teweeg brengen. Ons bloed wordt lekker gedronken. Het grijsbloed zal kweken in een broeisel naar nieuw leven.
Onze inwoners hebben hulp nodig van buiten af.
Stuurt er iemand een “alligatorjager” aub?

Dank u.


Maxiem 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten