dinsdag 19 april 2016

Een gouden raad van Maxiem "Poirot"


Aangezien er te weinig intelligentie/alertheid is onder onze bevolking. Of mensen die alles negeren terwijl ze moeten opletten, maak ik deze rapporten op zodat iedereen er uit kan leren. Spijtig genoeg kan zowel de criminele verstandelijke inhoudige mensen als de verstandelijke inhoudelijke mensen hier wat van opsteken.
Vandaag is het “ontleding liefdesrelatie”. Deze versie kan men zowel als vrouwelijke en mannelijke kant bekijken.


1. Er wordt niet alleen verkrachtingsdrugs gebruikt in dansgelegenheden.

Voorbeeld: uw vriend is altijd zo’n attente man die steeds weer op onverwachte momenten een drankje aan biedt thuis. Je ligt in zijn armen en er wordt stilletjes gepraat zodat je zachtjes naar dromenland gaat. Je onderbewust zijn neemt dingen op in je hersenen. En na een tijdje word je onverwachts verdwaasd wakker en weet je niet meer wat er gebeurd is.

Oplossing: probeer zoveel mogelijk kleine flesjes frisdrank in huis te hebben zodat er niet moet geschonken worden. Hou het zelf in de hand wat en hoe je drinkt. Kijk ook dat uw vriend steeds weer aandringt om het drankje volledig op te drinken. Blijf nuchter en analyseer de situatie. Zeker als hij steeds op zijn horloge kijkt.


2. Er wordt gecontroleerd wat er tussen uw papieren thuis ligt.

Voorbeeld: uw vriend stelt enorm veel vragen. De man is een freakcontroller en moet alles van u weten. Uw bureau thuis is een place to be om zoveel mogelijk te vergaren van info. Hoe staan de bankrekeningen? Met wie heb je contact? … Telkens uw vriend thuis geweest is ligt er een hoop in het bureau door elkaar.

Oplossing: ook al is het uw vriend, probeer zoveel mogelijk af te sluiten. Alles op slot doen en de sleutel wegsteken. In uw schuiven, kasten, wat dan ook, kan je een teken aan doen zodat je ziet dat er aan je spullen geweest is.

3. U wordt geobserveerd met wie je omgaat.

Voorbeeld: er staat telkens een man te kijken, te gapen, naar jou. Wat moet die nu? Hij kijkt telkens op zijn horloge bij ieder ding wat je doet of veranderd zoals bevoorbeeld naar toilet gaan. Er wordt regelmatig per gsm berichten gestuurd. En soms lijkt het dat ze een foto nemen in de dancing maar toevallig in uw richting.

Oplossing: regelmatig naar andere gelegenheden gaan. Niet alleen dancings. Tegen niemand zeggen WAAR je precies naartoe gaat. Naargelang WIE het vraagt kan je verkeerde info geven WAAR je naartoe gaat. De man die je ziet is geen liefdevolle man die interesse heeft in jou. Het is de postman van uw vriend die doorbrieft.


4. Alle aandacht die men krijgt is niet positief.

Voorbeeld: de vrienden van uw vriend rijden regelmatig voorbij uw woning. Het is altijd stipt. Stipt 8 u, stipt 23 u 45, stipt 2 u 30… soms lijkt het machtsvertoon. Stoere wagens, moto’s, sportwagens… Ze zijn niet vriendelijk maar zo afstandelijk.

Oplossing: probeer zo weinig mogelijk vooraan buiten te komen. Hoe minder ze zien en weten, hoe beter. Het is niet zo positief. Immers de stipte tijdsprikkels worden doorgebrieft aan uw vriend. Zien of je bezoek of zo hebt. Welke wagen er bij je aan de deur staat….



5. Een hoop rare problemen kruisen je pad.

Voorbeeld: je hebt nooit zo’n problemen gekend maar ineens krijg je te maken met dwangcontracten. Je wordt klemgereden en je krijgt verkeersagressie. Vrouwen beginnen je te belagen en verdedigen “hun lief” dat toevallig uw vriend is…. Je vriend gaat dat allemaal oplossen. Jij hebt je vriend broodnodig.

Oplossing:  alles wordt in scène gezet zodat je afhankelijk bent van uw vriend. Hij voelt zich superieur. Probeer een beetje mee te werken dat het draaglijk leven blijft. Vergeet niet dat zo’n relatie NIET kan blijven duren omdat het TE VEEL vergt van uw energie.


6. Is de vriend nog trouw?

Voorbeeld: je gaat uit dansen. Je vriend begint enorm rond te kijken en ineens staat er een hoop vrouwen naast en rond hem. Eén van de vrouwen heeft de hand vast van je vriend. OF Je gaat met je vriend gezellig naar de Ardennen. Wanneer je terug komt van de toilet zitten er twee onbekende dames bij je vriend aan de tafel. 

Oplossing: je kan het aankaarten met je vriend maar die gaat ontkennen. Hij zal ook telkens weer de schuld in andermans persoonlijkheid schoppen."" Je vriend kan er zeker niks aan doen.""  Maar weet…. Ze hadden een afspraakje samen op de dansvloer OF samen naar de Ardennen. Voor dit soort dingen moet men met z’n twee zijn! Een echte liefde laat zoiets niet toe!! 


7. ’S avonds alleen weg gaan is risicovol

Voorbeeld: je rijdt in het donker door je straat in vertrek om uit te gaan. Er blijven autolichten schijnen in je achteruitkijkspiegel. Soms bumperplakken. Soms zijlings puchen. Soms een eindje achterop.


Oplossing: hoe slim ze zijn met hun criminele gedachten, hoe des te slimmer moet je zelf zijn. Probeer andere wegen te nemen. Blijf op de hoofdbaan. Verschil van snelheid en hou rekening of je nog net door het groene licht kunt. Zodat je achtervolger net voor het rood staat. 


8. Nachtelijke bezoeken

Voorbeeld: terwijl je de achterdeur buiten stapt, zie je grote mannen voetafdrukken staan.  (zie foto) Voetafdrukken die niet van je vriend zijn. Maar je vriend kan wel vrienden gevraagd hebben om letterlijk en figuurlijk een oogje in het zeil te houden. Je kan het spoor volgen en zien waar die man dan weer interesse in had. Meestal vind je die terug buiten aan het venster…


Oplossing: zorg dat je uw gordijnen heel goed afsluit. Hang zoveel mogelijk camera’s. Maak bobytraps: dan kan al heel simpel gemaakt worden. Verwittig mensen welk probleem zich voordoet.



9. De (on)afhankelijke vrouw

Voorbeeld: je vriend spuit telkens tegen zijn vrienden en de buitenwereld “”hoe zeer jij HEM nodig hebt””. Hij laat blijken dat je niet capabel bent zonder hem te kunnen leven. Hij verdraait woorden die enkel in zijn voordeel zijn. Want je vriend is de man! Zijn testeron en zijn stoerheid is enkel geldende. Zo werkt hij ook aan situaties waardoor de buitenwereld een staaltje te zien krijgen waardoor hij knikt “kijk zie je het wel, ze heeft me nodig”. Het gaat hier om in scènes te zetten….


Oplossing: probeer zoveel mogelijk openlijk te zijn in het openbaar. Zijn vrienden kan je en zal je nooit kunnen overtuigen maar de buitenwereld wel! Laat zien wie je bent in beperkte kringen zodat mensen WETEN wie je echt bent zonder de stoerheid van je vriend. 


00. Wanneer is het tijd om te stoppen met de relatie?

00. Hoe te stoppen met de relatie?


  




Geen opmerkingen:

Een reactie posten