maandag 25 april 2016

Criminal minds



Wanneer er in uw kennissenkring, tussen uw vrienden, personen zijn die criminele gedachten hebben, moet je slimmer zijn dan hun. De criminelen moeten uit uw leven verdwijnen. Ze denken u kapot te maken. UW leven te beheersen. De gouden regel van Maxiem Poirot geldt: ‘Ze moeten uit uw leven verdwijnen en mogen niks meer weten.” Hoe meer ze weten hoe meer ze boycotten in hetgeen u doet. Na de afstand komt de rust. U zal zien welke factor, welke crimineel, beter kwijt dan rijk is in uw levensgewoonte. Intriges, manipuleren, boycotten, psychopatische handelingen, … En is er geen plezantere job dan vrouwen in een catfight zetten. Laat het los, en soort zoekt soort. Wat geen soort is kan niet tesamen blijven.
De juiste vrienden hebben is een kunst. En een moed nodig om de rotte appels uit de mand te halen. Soms moeten ook close friends op de achtergrond zodat ze niet kunnen gekwetst worden in uw kring.

Alleen liefde kan overwinnen

Wanneer mensen met zoveel haat hun levensdaad dagelijks verwezenlijken, zullen steeds verliezen in het leven! Ze denken sterk te zijn en HUN doelstellingen te behalen. Maar ze zijn niet intelligent genoeg dat ze juist de liefdevolle handelingen niet meer mogen kennen. Hun verdwenen plaats in uw vriendenkring zal nieuwe mensen aantrekken. Door deze zuivering zullen zich nieuwe toffe mensen in uw kring vertoeven, die alsook eenzelfde niveau dragen dan jijzelf.

UW VRIENDEN ZIJN UW LEVEN. Uw vrienden zijn fier zich in uw leven te mogen begeven. Dat is wederzijds. Vriendschap is een soort liefde. Respect, warmte, trouwheid, … Uw kring hebben eenzelfde niveau in normen en waarden van het leven dan U. Criminelen zijn geneigd om tussen criminelen te vertoeven. Ze kennen liefde, warmte, op een ander niveau en zullen nooit begrijpen hoe een hoger niveau aanvoelt. Zuiver mensen zullen zuiver mensen aantrekken. En gaan bepaalde situaties als vies, ondoorgrondelijke gemeen, ervaren.

Iedereen denkt als “goed bezig” te zijn

Iedereen denkt op zijn of haar manier een voorbeeld te zijn voor een ander. Zelf hebben ze geen inzichten op zichzelf wel op anderen. Het is daarom ook zo dat de meeste mensen meer met anderen bezig zijn in plaats van te werken aan hun eigen gedrag.
Hetzelfde geldt voor resultaten te behalen. Men kan resultaatgericht zijn  op een rechtvaardige manier. Maar men kan ook sterk gericht zijn in een criminele manier. Beiden zullen denken goed bezig te zijn.

Nog meer dingen uithalen om toch maar ….. grip te krijgen.

Wanneer men neigt om nog meer criminele dingen uit te halen om toch maar grip te krijgen op andermans leven is niet goed bezig.
Dat zal tijd nodig hebben tot inzichten van de crimineel. En meestal zal die lange tijd tot nihil komen. Ze zullen het nooit inzien of begrijpen. Criminele intelligentie is geen hoog niveau. Het is de laagste en gemakkelijkste schijf van het verstand.

Let op WIE je in uw innerlijke cirkel toelaat.


Maxiem 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten