donderdag 19 juni 2014

De hartmagneet (1)



Het hart is een belangrijke spier in ons lichaam. “Volg je verstand, volg je buikgevoel, volg je hart.” Intuïtief denken maar wat voelt het hart? Durven we ons hart te volgen? Maakt het hart fouten? Durf JIJ UW HART te volgen?

Een aantrekkingskracht is een magneet die reageert door uw hart. Waarom  heb je steeds weer dezelfde dingen op uw pad? Waarom wordt je steeds verliefd op de verkeerde soort man? Waarom heb je een voorliefde voor muziek? Waarom ben je een boekenwurm? Een aantrekkingskracht, een voorliefde voor iets hebben, is niet zomaar zonder reden. Mensen die op je levenspad komen, worden aangetrokken door uw magneet. Gebeurtenissen, liefde, emotioneel, dezelfde interesses…  iets wijst in de richting naar de magneet van het hart.

De hartmagneet werkt op vier manieren; het aantrekken van gelijksoortigen, tegengestelden, onwelkome dingen of misschien een onverwacht ‘wonder’ aan. Door een spiegel ervaar je de andere.
Verlangen is de sterkste kracht in je hartmagneet. Deze ondoorgrondelijke kracht kan je brengen wat je wenst of kan het juist verhinderen. Het hart kan soms voelen wat jij nog niet weet. Maar wat de andere dan wel voelt voor de weg van beiden.

Besluiten nemen en handelen vanuit het hart zijn dikwijls de beste resultaten. Zijn we effectief in staat ons hart te volgen? Durven? In de dynamiek van handelen en beslissingen nemen, geef je jouw leven beweging. Je magneet wordt opgeladen met jouw wens tot verandering. Wanneer je zelf niet durft te beslissen zal er voor u besloten worden.
Zelfhypnose geeft meer prijs van het onderbewuste. Dieper in het hart kijken.


Durf jij met je hart te voelen?

MWRW.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten