woensdag 11 juni 2014

Het deksel met de pot en de eenzaamheid.

   foto: Maxiem Weber       

In de volksmond; “ Er zijn nog zoveel eenzame mensen die graag een fatsoenlijke relatie willen.”

Ja dat is waar. Men moet ze vinden…. Neen ze moeten JOU VINDEN.
Als we analyseren komt er wel een lijstje voorradig. Enkele gegevens;

1. Timide mensen. Ze kunnen moeilijk contacten leggen.

2. LAT- relaties en benefietvrienden.  Dikwijls gebeurt dit omdat een volledige relatie geen ruimte krijgt in hun leven. Het is een tijdelijke oplossing tot groei van de relatie of vrijheid die ze wensen om LEUKE DINGEN MET ANDEREN te doen.

3. Singles. Hoeveel mensen zijn onvrijwillig single? En wat stapelt er van frustraties op? Iedereen wilt een gezellig leven.

4.  Getrouwden. Uitgekeken op hun relatie, het sexleven dat niet gaat, uitdagingen zoeken…. In een relatie zijn en TOCH NOG EENZAAM ZIJN.
Het kan!

5. De bluffers. ‘Ik wil mijn hele leven alleen door het leven gaan!’ Vergeet het vlug! Achter hun publieke persoonlijkheid schuilt een bol vol frustraties. Het ego in de schijnwerper. OF Inderdaad blijven ze alleen, maar hebben talloze geheime sexdates….

6. Decoderen. Niet zo eenvoudig om zich te verlagen in verstandelijk niveau. Een gezonde relatie wordt gedragen door twee mensen met een zelfde verstandelijk niveau. Kijk om je heen in onze samenleving. De moeder die haar kinderen laat vrij rond lopen in de speelgoedwinkel. Ongehoorzaamheid en koppigheid. De moeder geen verantwoordelijkheid kan nemen.  Of een man die een verstand draagt van een tiener. Kinderen met de vleet. Kan men er mee leven?

7. Verdeeldheid. Hoeveel mensen hebben een vriendje of vriendinnetje en zijn toch zo eenzaam. Gebrekkige relaties en ieder zijn of haar weg willen doen brengt verdeeldheid en eenzaamheid.   

Het deksel op de pot vergt dan toch wel wat inspanningen! Verstandelijk, lichamelijk, gevoelens, en dezelfde interesses zijn de basisbegrippen. Zowel om het prille begin, zowel als het blijven werken aan de relatie om SAMEN GELUKKIG TE ZIJN.
 
MWRW.
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten