woensdag 11 juni 2014

Het penseel der liefde


Naar aanleiding van verschillende berichten wil ik hiermede wel uitzonderlijk reageren.



Er mogen dan onderzoeken gebeurd zijn naar bovenvermeld artikel, dan voeg ik een praktische kant er aan toe.

Mannen

1. Onzekere mannen dragen bewust of onbewust frustraties met zich mee. Een onzekerheid over hun mannelijkheid, penseel, geaardheid … laat zich uiten doorheen zijn gedrag.

2. Mannen die vrouwen een onenightstand geven, wordt al vlug als een lopend vuurtje door de vrouwenkring gegooid. Een aanwijsbord wanneer bepaalde vrouwen behoefte hebben om eens even…. Doe het veilig…. Want achteraf heeft men spijt van een SOA.  

3. Een juist formaat loopt niet te bengelen en te denken aan het penseel. Een stevige mannelijkheid is blij dat hij er kan voor gaan. Een passend deksel op de pot.

4. Stelt u eens de vraag; Waarom hebben bepaalde mannen steeds weer een ander avontuurtje? …. Omdat ze de behoefte van de vrouw niet kunnen voldoen. (ze zullen het nooit toegeven, willen geen blauwtje lopen = ego)

Vrouwen

1. Meestal wordt in directe kring gevraagd naar intieme toestanden. Bevoorbeeld: vriendinnen onder elkaar die opmerkingen, ervaringen, uitwisselen over hun partners. Vrouwen die ook eens een stevige mannelijkheid (zeldzaamheid) graag proberen gaan over lijken en doden de vriendschapsband ...om dan toch maar...

2. OPGELET! Wanneer  vrouwen, al dan niet single, vernemen dat, UW partner een stevige mannelijkheid bezit, beginnen de vriendinnen beslag te leggen op UW partner! Zij willen dan ook de partner die jij bezit! Al is het maar een uitdaging.

3. Jaloezie en nijd zijn de drijvende factoren om hun doel te bereiken. En meestal draait het om sex en geld! Zonder enige pardon. (uitzonderingen op vrouwen zijn een zeldzaamheid maar bestaan nog)

4.  Fantasie is een drijvende motor, net als lust. Niet iedereen kan een stevige mannelijkheid aan. Achteraf vertelt de vriendin over de toch wel ZWARE tocht die ze moeten ondergaan heeft en niet mee valt. En dan is mijn antwoord :lachwekkend!

Iedere mens is anders geschapen. En voor ieder potje is een passend dekseltje???? Niet alleen de liefde maar ook het penseel zorgt voor een gepaste relatie! Hoe erg het ook klinkt. Een relatie met hulpstukken is zwaarder dan wanneer men au naturel kan uitvoeren. Het penseel der liefde creëert of breekt intense gevoelens. Gevoelens die nodig zijn voor een langdurige relatie. En wanneer de juiste formaat in een relatie zit, heeft men geen behoefte aan avontuurtjes. Maar werkt men aan gevoelens, beleving, genieten en zonder nodige hulpstukken!

Getrouwde  mannen of vrouwen verlaten nooit hun comfortzone. Het is gewoon lust, een macht om te veroveren. Meestal is het te laat wanneer een relatie kapot gegaan is door een onenightstand! Bezint voor al eer je begint!!!

Teleurstellingen, oplossingen, spelletjes… de water bij de wijn doen....
U ziet “liefde” is dan toch zomaar niet “overkomen”.

MWRW.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten