maandag 23 juni 2014

Onze nieuwe technologie?



Het was een moeilijke titelkeuze! Onze schrijnende samenleving of onze nieuwe technologie. We houden het positief om het leefbaar te houden!

We kennen de nieuwe technologie om liefde/lust te vinden.  Begeerde sites voor mannen. Zoals getrouwde mannen die een aanvulling in hun leven zoeken…. Sommigen zochten hun relatie nog te redden door een kind te nemen. Wat na x aantal jaren de doorslag tot relatiebreuk brengt. En dan krijgt men de vraag hoe komt het toch dat men op 56 j een kind van 10 heeft? Terwijl leeftijdsgenoten aan een relatie met 2 denken….. en samen genieten van elkaar.
Alleenstaande mama’s daarentegen presenteren zich door goedkoop massages te geven met happy endings? Erg hee? Schrijnend gewoon hoe ze door het leven moeten. Voor de mannen is het een koopje 50 euro tot 70 euro en verder hebben ze geen verantwoordelijkheid te nemen. Schrijnend voor die vrouwen om te moeten overleven + bezoedeling van naam. Mannen denken ook niet aan soa’s. Ze denken steeds weer dat het van die ene keer niet besmet zullen worden. Nochtans beseffen ze dikwijls niet dat ze onbewust drager zijn. (humaan pappilomavirus) Waar komen toch die keelkankers bij vrouwen vandaan? Rood knipperlicht!

Damessites bieden een forum aan. Zo zoeken en vinden dames nieuwe vriendinnen of nieuwe entourage.

Ik kom tot de conclusie dat veeeeel intelligente vrouwen
de stap naar het forum zetten!

 Het is niet te schatten hoeveel dames van allerlei leeftijden, zoekend zijn naar vriendinnen om samen leuke dingen te doen! (daar moet je absoluut niet lesbisch voor zijn) Sommige dames hebben een man die weinig vrije tijd heeft/maakt of spaaklopende relaties. Andere dames zijn alleenstaand en ipv een partner te zoeken, het opgegeven hebben naar alle ervaringen, en de draad verder in hun leven opnemen door zelfde interesses  tussen vriendinnen te delen. Het leven loopt voorbij en iedereen wilt wat qualitytime in haar leven.
Voor mannen heb ik nog geen ‘mannensites’ gevonden. Het lijkt alsof zij hun ontbrekingen compenseren geschreven in de eerste alinea.

De alleenstaande knappe vijftiger die over de markt loopt, windowshoppen, om die ene vrouw te ontmoeten, zoekt tussen de menigte. Hij is wel heel slim: denkend dat vele vrouwen diezelfde interesses hebben.
De alleenstaande veertiger die wandelt door de bossen met haar vriendin, om samen veiliger buiten te komen en te kunnen discussiƫren.
Het staat niet op iemands voorhoofd dat die naarstig zoekt naar zijn of haar soulmate. De persoon die nog wilt geloven in liefde? Met een zekere leeftijd en gezondheid, alles op een rijtje zet en nog iets van het leven wilt maken? De persoon die zegt:’Ik kies bewust om alleen te zijn’ maar zoekend door de straten loopt. Niemand is gemaakt om alleen te zijn. Hoe kunnen bovenstaande individuen zo parallel leven? En hoeveel mensen van allerlei leeftijden leven zo?
"Mensen die mensen zoeken" 

Onze maatschappij is niet zozeer gemaakt om ‘toevallig’ DIE JUISTE te ontmoeten! Het kan, maar is eerder uitzonderlijk. In de meeste gevallen is ‘koppelen door vrienden’ een blijvende relatie. Waarom? Die vrienden kennen de twee personages en weten met gevoel en geweten dat ze bij elkaar kunnen horen. Ze moeten dan wel eerlijke vrienden zijn !!!!!!!
Onze nieuwe technologie zorgt voor forums zodat alleenstaande vrouwen nog een positieve weg in het leven bewandelen.

Alleenstaanden die 15 j lang zoeken naar DIE ENE. En er nog vast in geloven moet ik bewonderen!

MWRW.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten