zaterdag 5 juli 2014

Drie zelfmoorden per dag

foto: Maxiem Weber 
 
Ons land telt vandaag 11,162 miljoen mensen op een oppervlakte van 30.528 km²!!! Tijd om na te denken vooraleer het schip zinkt. Grenspoorten sluiten en onze samenleving centraal zetten.


Hier in België zijn dagelijks 3 zelfmoorden per dag.
Teveel voor ons kleine duimgroots land!!

Er wordt tele-onthaal aangeboden maar aan de oorzaak wordt nihil gedaan. Er zijn nochtans voor de hand liggende oorzaken die vrij gemakkelijk te vinden zijn. Daar moeten geen professors bij komen kijken of advies te moeten geven!

In de eerste plaats; de werkloosheid!!! Hier zijn de werklozen als profiteurs afschildert terwijl bedrijven leeg staan te verkommeren.
De bevolking ziet geen toekomst meer.

Ten tweede: ziekte!! Hoeveel mensen lijden aan een ziekte waarvan hun leven gekraakt is. Onomkeerbare ziekten…. Eindeloos….

Ten derde: alleenstaanden!! Meer dan de helft Belgen leeft alleen. Het zijn gekke bedragen maar realiteit! Eenzaamheid drijft mensen tot ….

Ten vierde: hoge belastingen!!! ONMENSELIJK …..

Onze gekke samenleving, tegenstrijdigheden, laxheid, machteloos toe kijken hoe alles naar de vernieling draait. Het is gemakkelijk te zeggen dat ‘stress’ voor vele façetten de oorzaak kan zijn. Psychische problemen worden maar al te graag op een schotel gepresenteeerd... terwijl oorzaken bovenvermeld meer aandacht moeten krijgen!!! Degene die geen werk hebben of degene die werk hebben en gepest worden…..
Als onze bevoegden de oorzaken aan pakken, en dan pas verder nieuwe plannetjes maken, zou onze economie een zuurstof krijgen EN ONZE SAMENLEVING.

Werken aan de oorzaken inside België en daarna over de grens.

Tijd voor een DEGELIJK crisismanagement !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MWRW.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten