vrijdag 25 december 2015

Kerst !




Kerst is een tijd om te delen met familie. HET familiefeest van het jaar. Voor sommigen onder ons een extra inzet – DE JAARLIJKSE VERPLICHTING – om samen te moeten komen of feestje te gaan. Een oude traditie die stand houdt. En we staan er dikwijls niet bij stil… onze bevolking in België bestaat uit 55 % alleenstaanden. En naargelang de leeftijd gaan zij alleen de kerst door maken. Geen nood, het heeft ook voordelen. Het hoeft niet de perfecte eenzaamheid zijn. Maar Kerst is ook een tijd voor vrienden.

Rond de tijd van Kerst zijn er al velen die apart afspreken met vrienden  om de liefdevolle sfeer te delen. Vriendschappelijke liefde is namelijk de sterkste die er bestaat. Denken we dan aan het spreekwoord; “Vrienden kan men kiezen en familie niet.” Hier wil ik niets negatiefs suggereren. Vriendschappelijke liefde is zo sterk wanneer het echt gedragen wordt. Afstand kan geen spelbreker zijn. Er bestaan namelijk zoveel technologische snufjes om in werkelijke verbinding over de wereld te staan. Daarom zegt men dikwijls dat vriendschappelijke liefde reikt tot in het universum.

Het leuke rond Kerst is dat oude vrienden contact zoeken. Kerst is tenslotte een tijd van binding, warmte, genegenheid. Oude vrienden, een anoniem kaartje, een onmateriële surprise (!) wat ik zo apprecieer, een onverwacht telefoontje, krijgen een extra aandacht van zender en ontvanger.  Het is Kerst en we denken aan elkaar! Een liefdevolle actie hoe groot of klein ook. We denken aan elkaar wat ook betekent als; “Je hebt een plaatsje in mijn hart. In welke liefde ook gedragen wordt.”

Merry Christmas ! I love you….

Maxiem

1 opmerking:

  1. Laat niets u storen wanneer Dr.EDEDE er is om u te helpen contact met hem op te nemen voor het volgende >>>>>>>

    1. Breng je man terug
    2. Breng je vrouw terug
    3. Breng je vriend terug
    4. Breng je vriendin terug
    5. Win de loterij
    6. Kantoorpromotie
    7. Help haar zwanger te worden als ze de vrucht van de baarmoeder zoekt.
    8. Volledige genezing van elk type ziekte.
    9. Huwelijksverplichting
    10. Help u bij het winnen van een juridische suite (schuldig of onschuldig) en onder andere.
    Kortom, neem vandaag nog contact op met Dr. EDEDE voor eventuele problemen, want morgen is het misschien te laat ... Laat u niet storen als Doctor EDEDE er is om u te helpen. Neem vandaag nog contact met hem op via de zijne

    e-mail: Ededetemple@gmail.com
             OF
    WhatsApp: + 2 3 3 2 3 5 8 8 7 8 2 5

    BeantwoordenVerwijderen