maandag 6 februari 2017

België in sociale oorlog ??



Ons dagelijkse belgische leven is niet als rozengeur en maneschijn. Onze buitenwereld weet dikwijls meer dan wij, inwoners, zelf. En voor een andere doelgroep is belgië (met kleine letter) het beloofde land van wijn en honing, waar alles mogelijk is. Ja, ik had ook nog geen besef dat alles kan, het is waar in belgië alles mogelijk is. Ik had er eerst zelf ook niet aan gedacht totdat ik op de feiten gewezen werd. Dan verwijs ik even naar de lange achtervolgingen met de wagen. Het klemrijden! Iedereen dacht dat het één of andere maniak was of een straatbende. Realiteit die ik onlangs kende, stuurt me richting naar het Slangenkanaal en dat is juist DE plaats waar alles kan. Je moet het alleen maar weten en uiterst belangrijk WIE je kent !

Tijdens onze sociale oorlog zijn *** vogelvrij-verklaard.  **** tekst weg gelaten***** Dat is waar. Om ineens in een scenario terecht te komen van achtervolgingen, screenrobots, inbreuk op de privacy en helse toestanden. Als zwakke schakel in de sociale oorlog moeten zij hun volledige leven op geven. **** tekst weg gelaten***** Weer circuleert het Slangenkanaal, gekend voor blokkeren, tegenwerken, kapot maken, vernederen, dwangtoestanden, doorheen onze samenleving EN … we mogen de werkbijen niet vergeten! Het Slangenkanaal wilt alle onschuld in zijn handen wrijven. Hun macht/misbruik kan niet gecheckt worden. Daar kom ik later uitgebreid op terug….

Het Slangenkanaal wilt mensen tot hun limiet drijven. Dat zal resulteren in meer zelfmoorden en verdwijningen, waar ze allen op wachten. Een geldige reden om in een bepaalde tak niet voort te kunnen, mensen zeker laten doen totdat ze kraken. Denken we dan aan pesterijen op het werk, fraude…. Niemand van ons zit daar op te wachten! Maar we vertoeven nu éénmaal in een sociale oorlog. (Ik geef de raad om zoveel mogelijk te noteren, datum, uur, toestanden, enz…. bewijzen verzamelen en dossier aanmaken!)


In deze sociale oorlog geraken mensen gefrustreerd, depressief, en meer en meer mensen denken een einde er aan te maken. Het vergrijp naar drugs, drank en gangsterpraktijken sluipt als een nieuwe know-how doorheen onze samenleving.
Uiterst belangrijk: LAAT U NIET ISOLEREN !!!!

Het Slangenkanaal laat uitschijnen dat “U” de enige bent met het probleem. Dat “U” de gangster bent van het geheel. Dat “U” moet gedwongen worden. Vogelvrijverklaard tot de dood! Zijt gerust, je bent niet alleen. Er zijn nog slachtoffers...

En dan wordt er doorheen de media opgeroepen voor een sociale actie (je gelooft het nooit maar in belgië moet daar een actie rond gemaakt worden omdat inwoners elkaar niet vertrouwen, afstandelijk zijn, om een begroeting te maken. Hoever zitten we dan al?) : “Goedemorgen zeggen” en iemand begroeten. Belgen zijn zwaar gekwetst. Zowel in rechten en plichten, als bestaansrecht. Tijdens de sociale oorlog zal ook deze oproep geen groei kennen. Iedereen moet zijn of haar lichaamsvel letterlijk en figuurlijk zien te redden! We kunnen niet zo “gemaakt  vriendelijk” zijn door alle problemen heen. Een aandachtspunt is dat de meeste “onbekenden vriendelijken” de gevaarlijkste binnen onze maatschappij zijn.

Hoe kunnen we een fatsoenlijke maatschappij op bouwen? Dan moeten we Marslov inschakelen. Eten, drinken en zekerheid, veiligheid. Onze eerste 2 basiselementen moeten perfect in orde zijn doorheen onze samenleving. Zodat we vanuit die 2 basiselementen kunnen uitbouwen naar vriendschap, vertrouwen en spontaniteit …. Nederlanders zijn socialer, eerlijker, open communicatie. De meeste belgen zijn listig, vals en vooral laf zonder eigenwaarde! Zwijgen en toestaan, zonder enige verdediging. Zo staan wij er voor bekend in het buitenland.

Aan allen sterkte tijdens deze ‘sociale oorlog’….. hier is tot mijn grote spijt niks of niemand meer te vertrouwen!


MW

Geen opmerkingen:

Een reactie posten