zondag 5 februari 2017

Crimi Lily



Ze noemden haar Crimi Lily. Een muizensnoet en een vals hart. Nooit getrouwd. Vele vriendjes gehad en toch al dan niet met hun centen gaan lopen. Ze was een geldjager. In resultaat heeft ze nooit kinderen gehad. Telkens was de diva bezig met haar uiterlijk. Sauna, facelift, strakke lijn, en haar sportcar. Ze ging gewoon over lijken om haar enige doel te bereiken: “De snelste manier om aan macht en geld te geraken.”  Daar kikte ze volledig op.

Liegen en bedriegen. Verhaal A gebaseerd op feiten werd omgezet door haar, naar een verhaal B. Zo strookten de verhalen niet wanneer men het direct checkte en zag je verwarde, verontwaardige, gezichten. Maar ze mocht alles doen. Ze kon de mannen verleiden, intimideren, africhten, en omstaanders in een slecht daglicht zetten en zij de lieve muizensnoet te zijn. Jaren hadden familieleden haar onder hun vleugels genomen. Een ziekelijk hoog inkomen, een sportcar…. Totdat er iets aan het licht kwam en haar “baas” kon niet anders dan ze te moeten ontslagen. Ze moest direct haar sportcar inleveren. Jaren leefde zij in een opzeg, die ze naar haar eigen zeggen, nooit begreep. Ze leerde een oudere zakenman kennen en ondertussen kreeg ze 1700 euro netto per maand stempelgeld.   Naast het beuren, ging ze GEDURFD dagelijks werken bij de oude zakenman op kantoor met het autootje van de zaak. Spitze muizensnoet had een inkomen van meer dan 4000 euro netto per maand.!! Haar collega’s keurden dat allen goed. Na een jaar beuren kreeg ze een oproep voor een gesprek met haar dossierbeheerder bij de diensten. Ze kon géén één sollicitatiebewijs voor leggen. Volgens haar commentaar moest ze immers niet gaan werken voor een loon dat lager lag dan 1700 euro? Ze gebruikte haar charmes en onkunde? De diva in volle ornaat! En weer kon ze weg met het geld dat ze verlangde en de oude zakenman…. Manipuleren, maar iedereen zaagde en klaagde en liet begaan. Stiekeme afspraakjes met andere mannen. De familieleden beïnvloeden van de oude zakenman. Ze trapten er in !

Volgens Crimi Lily wilt de oude zakenman met haar trouwen. Ze doet niets liever! Maar geruchten vertellen dat het omgekeerd is.  Iemand die iets door heeft over “haar business” moet prompt uit haar leven verdwijnen. Dan wordt haar partner er mee geconfronteerd en moet hij het af  handelen. “Zo heb ik het graag! Zo wil ik het alleen!” liep ze door de straten. En telkens kreeg Crimi Lily haar goesting en succes in haar leven. Zelf kon ze het niet, te kort aan capaciteiten. Op een bepaald moment moet er iets gebeurd zijn. Niemand weet wat. En na meer dan een jaar luxueus beuren, ging Crimi Lily ogenblikkelijk in IBO-opleiding. En toen kregen we te horen: ”Met dat beetje geld? Dat gaat helemaal niet meer! Hier moet een aanpassing gebeuren!”  ……………


MW

Geen opmerkingen:

Een reactie posten