zaterdag 25 februari 2017

Week van het pesten 4

Maandag 20 februari ’17

Die dag op kantoor waren er dossiers verdwenen. Bij navraag en melding geen duidelijk antwoord. Een onzekerheid. Een ongewisse. Een negeren van de collega’s. Dit resulteert om de taken niet te kunnen uitvoeren. Gemeld aan overste. Een verloren prestatietijd in het zoeken naar de dossiers die heel dringend waren. Een ongenoegen, een onvoldoende doorheen gevoelens. Hoe is het toch mogelijk?

Dan maar andere taken uitgevoerd. Een lijst van To Do die aangevuld wordt. Ongenoegen. Dan ineens de lift geblokkeerd. Toeval? Langer moeten blijven om nogmaals zoektocht naar dossiers. De overste: “Ik sta met mijn rug tegen de muur. Er valt niet te onderhandelen met de dames, hier. Anders willen ze voor mij niet meer werken en blokkeren ze de hele werkprocedure.”

In dit verhaal ga ik niet verder in detail. Twee dagen later vond men de verloren dossiers geklasseerd in dozen van een veel ouder jaartal ! Totaal verkeerd oud jaartal + verkeerde namen….
Dossierbeheerders kunnen ook machtsmisbruik uitoefenen.

Tip: dossierbeheerders naargelang welke sector dienen gecontroleerd te worden. In dit geval zou de overste andere acties kunnen ondernomen hebben maar de man wilde geen gezichtsverlies lijden.


Mw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten