donderdag 29 mei 2014

Watchdog, Underdog, Catfight, Fatrat, Snake, Pitbull



Watchdog:
Is eigen aan mannen en gebeurt soms door een vrouw.
Een Watchdog is iemand die steeds waakt. Komt telkens kijken hetzij door te wandelen of met de wagen door het territorium van de prooi. Wat de precieze doelstelling is van de Watchdog kan een uitgebreid gebied betekenen. Verliefdheid? Jaloezie? Verantwoordelijkheid? Interesse? Een akelig fenomeen wanneer de Watchdog steeds polshoogte neemt en men weet niet voor wat. Er gebeurt geen communicatie.

Underdog:
Gebeurt evenveel door mannen als door vrouwen.
Een Underdog is iemand die steeds verliest. De onzichtbare in een situatie.  De mens achter de schermen. De winnende factor ligt bij zijn tegenstanders. Hij of zij laat de andere in beeld komen. Underdogs hebben doelstellingen die ze bijna nihil kunnen behalen. Soms kunnen Underdogs bewust kiezen om uit beeld te blijven omdat hun privèleven prioriteit is.

Catfight;
Gebeurt meestal door vrouwen onder mekaar
Vrouwen kunnen venijnig zijn. Zeker wanneer de vrouwen onder mekaar vechten om een man. Dan ziet de ene vrouw niets anders in dan de andere vrouw uit het veld te werken. Vrouwen gaan over lijken! Hun venijn is zo sterk om hun doelstelling te behalen wat het ook kost! Jaloezie,  onzekerheid, macht, kunnen de drijfveer zijn tot catfights. Een kattengevecht dat niet stopt alleen door drastische maatregelen te treffen. Het venijn moeilijk te stoppen. Vrouwen eigenen zich dikwijls iets toe dat niet van hun is. Een ongegronde bezitterigheid !

Fatrat:
Dit gebeurt evenveel door mannen als door vrouwen
Hij of zij is een ijdeltuit. Besteedt heel veel eigen belang aan het uiterlijke. De partner wordt volgepropt met eten, uit de maatschappij gehaald, geïsoleerd, omdat de ijdeltuit alle aandacht voor zich wilt. De onzekerheid wordt gecompenseerd door de partner ‘zwaar’ af te beelden om deze voor zich te winnen/behouden. De ijdeltuit kijkt in haar of zijn omgeving om zich nog te kunnen verbeteren. Zodat deze de eerste voorkeur heeft om een andere partner te vinden. Hij of zij heeft bang de partner te verliezen.  

Snake:
Gebeurt minder bij mannen en meer bij vrouwen
Een Snake kan het niet laten om tweedracht te zaaien. Op listige manieren zoals intriges, manipulatie zijn of haar doel bereiken. Een Snake kan nooit eerlijk zijn. De drang naar listige daden is sterker dan hemzelf. De Snake kent geen gerechtigheid, eerlijkheid, maar wordt gestuwd door leugens en verraad. De Snake slingert zich door toestanden, gebeurtenissen, en geniet van de negativiteit.

Pitbull:
Gebeurt meer door mannen dan door vrouwen
Een Pitbull heeft gemengde eigenschappen zoals; aanvalsgericht, halsstarrig vast bijten, obsessie, bloedverslaving…
Een Pitbull is afstandig. Het is immers moeilijk om heel dichtbij hem of haar te komen. Zeker op gevoelsgebied. De Pitbull sluit zich af ter verdediging. Niet tegenstaande hij of zij overgaat naar z’n eigenschappen.   

MWRW.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten